Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Інформація про роботу Новопсковської СВА у жовтні за напрямком "Цивільний захист населення"

Дата: 14.11.2023 09:45
Кількість переглядів: 95

Фото без описуРозпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації від 19.10.2023 № 234-о внесено зміни до Програми розвитку цивільного захисту на території Новопсковської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки, а саме зміни до фінансування заходу з поповнення місцевого матеріального резерву для недопущення виникнення і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Розпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації від 27.10.2023 № 244-о затверджено Положення про  Новопсковську селищну субланку Старобільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Луганської області та схему взаємодії та оповіщення органів управління цивільного захисту та підпорядкованим їх силам цивільного захисту, що входять до складу Новопсковської селищної субланки Старобільської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Луганської області.

Розроблено проєкт рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а саме:

- щодо відпуску КУ «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» паливно-мастильних матеріалів з місцевого матеріального резерву Новопсковської селищної військової адміністрації у кількості 100 літрів (бензин А-95), з метою забезпечення роботи бензинового генератора, сталого проходження опалювального періоду 2023/24 років та належного життєзабезпечення ВПО в місці тимчасового перебування (проживання) в Івано-Франківській області.

- забезпечення розгортання пункту обігріву у гуманітарному хабі за адресою в м. Івано-Франківськ на вул. Чорновола, 128, з наданням допомоги населенню у вигляді функціонування мобільного Інтернет-зв’язку, живлення для мобільних пристроїв, забезпечення гарячими напоями (чай, кава) тощо, з режимом роботи вівторок – субота з 10:00 по 15:00.

- щодо відпуску паливно-мастильних матеріалів в кількості 50 літрів (бензин А-95) та бензинового генератора Fischer DE 8500FS з місцевого матеріального резерву Новопсковської селищної військової адміністрації, з метою забезпечення належного функціонування пункту обігріву.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь