Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Артем Лисогор: Кожний керівник громади та підприємства, яке отримує кошти з бюджету, має бути відповідальним розпорядником наданих йому ресурсів

Дата: 08.12.2023 16:07
Кількість переглядів: 67

Фото без описуНачальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор доручив управлінню внутрішнього аудиту облдержадміністрації провести перевірки діяльності найбільш потужних комунальних підприємств області.

За інформацією Луганської ОВА у серпні поточного року було проведено позаплановий аудит окремих питань з оцінки ефективності діяльності комунального підприємства «Попаснянський районний водоканал» за період 2022 та завершений період 2023 року. Під час перевірки встановлено, що на підприємстві взагалі не здійснювався бухгалтерський облік, не виконувалися податкові обов’язки щодо подання звітності. Крім того, виявлено низку порушень та недоліків під час нарахування та виплати заробітної плати працівникам водоканалу на загальну суму понад 6,5 млн грн. Матеріали проведеного позапланового аудиту передано до правоохоронних органів для надання правової оцінки діяльності підприємства. Наразі управління стратегічних розслідувань проводить відповідні перевірки, оскільки через окупацію території та знищення архівів КП «Попаснянський районний водоканал» окремі документи втрачені. Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації спільно з органом управління – Сєвєродонецькою районною військовою адміністрацією доручено проконтролювати виконання підприємством рекомендацій за підсумками проведеного позапланового аудиту його діяльності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь