Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Начальником Новопсковської СВА в 2023 році було видано 593 розпорядження

Дата: 23.01.2024 16:21
Кількість переглядів: 148

Фото без описуПро організацію правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконання СВА вимог законодавства, інших нормативних актів. Правова робота в Новопсковській ВА здійснюється відділом правового забезпечення Новопсковської селищної ради, у складі двох осіб. Діяльність Відділу спрямована на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог законодавства, інших нормативних актів Новопсковською ВА, Новопсковською селищною радою та її виконавчими органами, а також посадовими особами під час виконання покладених на них завдань і функціональних обов'язків. Відділом здійснюється супровід та юридична екпертиза проєктів розпоряджень начальника ВА. Працівники Відділу надають правову та методичну допомогу  на підприємствах, установах, організаціях, що належить до сфери управління ВА, в яких відсутні посади юрисконсультів.

Інформація про загальну кількість розпорядчих документів з основної діяльності СВА за 2023 р. В 2023 році начальником Новопсковської СВА видано 593 розпорядження, у тому числі – 325 з основної діяльності.

Результати аналізу розпорядчих актів СВА. В 2023 році Новопсковська СВА отримала від Луганської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації 4 довідки, які містили зауваження щодо виданих розпоряджень та рекомендації по їх виправленню.  Новопсковською ВА враховано близько 20 рекомендацій наданих обласною військовою адміністрацією, в тому числі: виправлені технічні помилки; усунуті порушення нормопроєктувальної техніки; розроблені відповідні Положення про робочі групи та комісії; внесені зміни до окремих розпоряджень, які не відповідали вимогам чинного законодавства. З метою недопущення аналогічних порушень у майбутньому, зауваження висунуті в довідках  доведені до відома працівників Новопсковської ВА. Посилено контроль з боку керівництва за підготовкою та розробленням проєктів розпорядчих актів.

Всі розпорядження, які підлягають оприлюдненню, публікуються на сайті в розділі "Архів документів".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь