Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

362 консультації отримали переміщені особи з Луганщини від адміністраторів ЦНАПу Новопсковської селищної ради в 2023 році

Дата: 23.01.2024 16:27
Кількість переглядів: 231

На базі Центру надання допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганщини в м. Івано-Франківськ, який координують спільно Новопсковська СВА і Сєвєродонецька МВА, в 2023 році було організовано віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП Новопсковської селищної ради (прийом заяв на пошкоджене майно, послуги з реєстрації місця проживання, послуги, суб'єктом надання яких є Мінветеранів, консультування з усіх видів адміністративних послуг кожної п'ятниці). 

В координаційному центрі  для луганських ВПО в м. Черкаси  до 01.12.2023 р. також було забезпечено віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП Новопсковської селищної ради. Надавалися однакові послуги, як і в Івано-Франківському Центрі. 115 осіб звернулися за консультацією за період роботи там адміністратора. Варто зауважити, що координує роботу даного Центру Попаснянська МВА.

Микола Старцев, Начальник Новопсковської СВА: "Всього за 2023 рік працівниками Центру надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради надано наступні послуги: прийнято 6 повідомлень щодо пошкодженого майна, надано  43 витягів з реєстру територіальної громади, актуалізовано дані в реєстрі територіальної громади - 41, обліковано 190 повідомлень державної міграційної служби, видана 31 довідка про склад сім'ї  та надано 362 консультацій.Опрацьовано 75 дзвінків на "гарячу лінію". Продовжуємо цю роботу і до деокупації території нашої громади."

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь