Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Підсумки-2023. Розповідаємо про роботу Центру надання соціальних послуг

Дата: 25.01.2024 13:08
Кількість переглядів: 258

«Дякую всім партнерам нашої громади, які долучилися минулого року до спільної роботи в напрямку підтримки ВПО. Відділ соціального захисту населення та Центр надання соціальних послуг щодня працюють над покращенням житлових умов внутрішньо переміщених осіб та забезпечують оперативне надання соціальних послуг нашим землякам.» - Микола Старцев, начальник Новопсковської СВА.
 
Фото без описуСьогодні хочемо вам розповісти про надання соціальних послуг нашим переселенцям. Так, минулого року 2023 було відновлено роботу Комунальної Установи  «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради». Працівники Центру -  психолог і перукар почали надавати свої соціальні послуги у м. Харків, на базі Нижньодуванського гуманітарного штабу для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області відповідно до підписаного Меморандуму між Новопсковською і Нижньодуванською військовими адміністраціями. 

За 2023 рік працівниками установи надано 1386 послуг для 310 внутрішньо переміщених осіб з Луганщини. З них: 472  - послуги психолога. До перукаря звернулися 467 разів, було надано 310 консультацій, послуг інформування – 127. 

Фото без описуКрім того на базі гуманітарного штабу м. Харків було проведено заходи для дітей «Мій настрій», «Стоп насиллю» до Дня Святого Миколая та Дня Захисників України. 

Протягом 2023 року послугу "Надання притулку" отримали 10 внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, які поселені до Місця тимчасового перебування (проживання), який знаходиться в с. Середній Березів Косівського району Івано-Франківської області.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь