Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська СВА продовжує приймати заявки на отримання  одноразової грошової допомоги від Захисників та Захисниць України, які є мешканцями Новопсковської громади

Дата: 29.01.2024 15:57
Кількість переглядів: 491

Новопсковською селищною військовою адміністрацією оперативно опрацьовуються заявки  на отримання  одноразової грошової допомоги від Захисників та Захисниць України, які є мешканцями Новопсковської громади та беруть/брали безпосередню участь у бойових діях, пов'язаних з повномасштабною військовою агресією Російської Федерації проти України, виконують/виконували бойові (службові) завдання, перебуваючи на територіях, де ведуться бойові дії після 24.02.2022 року.

Нагадаємо, що відповідно до Програми надання одноразової грошової допомоги Захисникам та Захисницям України, які беруть/брали безпосередню участь у бойових діях, повязаних з повномасштабною військовою агресією Російської Федерації проти України на 2024-2026 роки, затвердженої розпорядженням  начальника Новопсковської СВА від 27.11.2023р. №269 виплата становить - 15 000 грн і вона є одноразовою.

Перелік документів для оформлення даної виплати визначено у відповідному Порядку, який затверджено розпорядженням начальника Новопсковської СВА від 27.11.2023р. №270-о:
1. Заява на ім’я начальника Новопсковської СВА (написана від руки).  У заяві громадянин надає згоду на обробку своїх персональних даних (зразок заяви ЗАВАНТАЖИТИ).
2. Копія паспорта громадянина України (1 та 2 сторінки, а також сторінка з відміткою про реєстрацію місця проживання)/паспорта громадянина України у формі ID- картки разом з довідкою про реєстрацію місця проживання особи; 
3. Копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (не надається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті);
4. Довідка банку з реквізитами отримувача грошової допомоги (можна її сформувати через Приват24 чи Ощад24;
5. Копія посвідчення учасника бойових дій;
6. Копія довідки ВПО про взяття на облік в Єдиній інформаційній базі даних про ВПО (за наявності);
7. Довідка про безпосередню участь особи у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, перебуваючи на територіях, де ведуться бойові дії після 24.02.2022 року. 
Важливо: до зазначених документів можуть додаватись інші документи, які містять докази та підтверджують факт виконання особою бойових (службових) завдань, перебуваючи на територіях, де ведуться бойові дії.


Документи, що надаються в копіях мають бути засвідчені належним чином, а саме шляхом проставлення слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), власноручного підпису, прізвища, ініціалів імені, по батькові й дати.

Якісні фото всіх документів або їх сканкопії  приймаються  на ел.пошту Новопсковської СВА novopskovSVA@gmail.com

В разі виникнення питань телефонуйте за номером:  097 991 52 56 Олександр
Дзвінки приймаються з 8-00 до 17-00 з понеділка по п’ятницю 
Анонімні звернення  не розглядаються.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь