Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Щодо реагування на сексуальне насильство в умовах війни

Дата: 02.02.2024 11:15
Кількість переглядів: 208

Фото без опису29 січня 2024 року працівники КУ "Центр надання соціальних послуг населенню Новопсковської селищної ради", відділу соціального захисту населення та Служби у справах дітей Новопсковської селищної ради зустрілися зі своїми колегами в рамках онлайн робочої зустрічі  на тему "Гідність та Захист: реагування на сексуальне насильство в умовах війни".

До обговорення роботи долучились понад 80 фахівців різних галузей. Це представники ОМС Луганщини, психологи, освітяни, соціальні працівники та представники медичної ланки, громадські активісти та активістки.

Учасники заходу обмінялися досвідом, обговорили питання залучення громадських організацій, жіночих ініціатив, активістів та інших зацікавлених сторін до реагування на сексуальне насильство в умовах війни.

Захід реалізовано ГО "ОПФ "Правосвіт" - грантером Українського Жіночого Фонду/УЖФ в рамках проєкту «Вистоїмо разом. Вдосконалення системи підтримки постраждалих від сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом/СНПК», який УЖФ виконує в партнерстві з громадською організацією «Ла Страда – Україна» та Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції й Апарату Урядової Уповноваженої з питань гендерної політики та за фінансування Європейського Союзу.

 

Шановні відвідувачі сайту Новопсковської СВА запрошуємо такожє ознайомитися з інформацією у сфері захисту прав із запобігання дискримінації, домашньому насильству та протидії торгівлі людьми в окремому розділі  нашого сайту 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь