Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про роботу Новопсковської СВА за напрямком "Оздоровлення дітей"

Дата: 27.02.2024 12:45
Кількість переглядів: 123

Фото без описуЗ метою організації повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році, зміцнення їх здоров’я, розпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації  № 197-о від 25.09.2023 року затверджено Програму «Оздоровлення та відпочинок дітей Новопсковської селищної територіальної громади Старобільського району Луганської області на 2024-2026 роки ».

Розпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації №34-о від 01.02.2024 року створена координаційна рада з питань організації та відпочинку пільгових категорій дітей шкільного віку Новопсковської селищної територіальної громади у 2024 році, затверджено її склад та Положення про неї. Розпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації №35-о від 01.02.2024 року визначено відповідальну особу з питань оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році. Розроблений Порядок направлення дітей Новопсковської селищної територіальної громади, які мають статус внутрішньо переміщених осіб до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів місцевого бюджету.

Постійно проводиться  інформаційно-роз’яснювальна робота серед ВПО з Луганської області щодо реалізації постанови Кабінету Міністрів України  від 09.05.2023 р. № 462. Інформація  розміщена на офіційній сторінці Новопсковської селищної військової адміністрації, створених Viber/Telegram спільнотах. Проводиться робота щодо реальної потреби в путівках на оздоровчі зміни до «Міжнародний дитячий центр «Артек» (Закарпатська обл., Свалявський р-н, с. Березники, вул. Без назви, 1) та до «Міжнародний дитячий центр «Артек» (м. Київ, Пуща-Водиця, 14-та лінія). Станом на 27.02.2024 року відповідно до ПКМУ № 462 від 09.05.2023року відсутня потреба на 2024 рік.

На теперішній час триває робота щодо підготовки і проведення оздоровчої кампанії  пільгових категорій дітей шкільного віку Новопсковської селищної територіальної громади у 2024 році. Оголошення про початок оздоровчої кампанії  у 2024 році розміщені у соціальних мережах Telegram, Viber та сайті Новопсковської СВА. Станом на 27.02.2024 року відділом соціального захисту населення Новопсковської селищної ради зібрані документи на 30 дітей, які потребують оздоровлення. Заявки ще приймаються - детальніше про це читайте ТУТ.

Подати заявку дитини на оформлення безкоштовної путівки на оздоровлення у  державному закладі оздоровлення та відпочинку України – ДЗ «Дитячий спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій «Прикарпатський» батьки можуть написавши на електронну пошту Центру первинної медико-санітарної допомоги npskcmsd@gmail.com Керівник Центру - Мирошніков Вадим Вадимович. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь