Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 04.03.2024 16:34
Кількість переглядів: 71

Повна назва документа державного планування: Програма соціально-економічного та культурного розвитку Новопсковської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки (далі – Програма).  Метою Програми є забезпечення відновлення та розвитку реального сектору економіки і на цій основі поліпшення якості життя населення, максимально можливого зменшення негативних соціально-економічних наслідків, які виникли в Громаді.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Новопсковська селищна військова адміністрація Старобільського району Луганської області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення:

відповідно до частини 6 статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку проєкту Програми соціально-економічного та культурного розвитку Новопсковської селищної територіальної громади на 2024-2027 роки розпочато з дня його оприлюднення на офіційному вебсайті Новопсковської селищної військової адміністрації https://novopskovrada.gov.ua розділ «Бюджет» підрозділ «Програма соціально-економічного розвитку» з 04 березня 2024 року до 03 квітня 2024 року включно.

Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо в процедурі громадського обговорення:

громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку до Новопсковської селищної військової адміністрації Старобільського району Луганської області.

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):

громадські слухання не заплановані.

Орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Новопсковська селищна військова адміністрація Старобільського району Луганської області, електронна адреса novopskov@loga.gov.ua. З проектом документа державного планування можна ознайомитись за посиланням, звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись за посиланням та в Єдиному реєстрі стратегічної екологічної оцінки на Єдиній  екологічній платформі «ЕкоСистема».

Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

Новопсковська селищна військова адміністрація Старобільського району Луганської області, електронна адреса: novopskov@loga.gov.ua.

Зауваження та пропозиції подаються протягом 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, з 04 березня 2024 року до 03 квітня 2024 року.

Зауваження та пропозиції подані після встановленого строку, не розглядаються.

Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Новопсковська селищна військова адміністрація Старобільського району Луганської області, м. Івано-Франківськ, орендоване приміщення.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Підстави для здійснення оцінки транскордонного впливу на довкілля відсутні.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь