Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відтепер жителі Новопсковської громади можуть оформити прописку чи знятися з реєстрації - Новопсковським ЦНАПом відновлено надання цієї адміністративної послуги

Дата: 06.03.2024 09:17
Кількість переглядів: 77

Фото без описуУ Києві відкрито віддалене робоче місце спеціаліста Новопсковського ЦНАПу. Спеціаліст Центру надання адміністративних послуг приймає заяви від жителів з Новопсковської громади на отримання адміністративних послуг з реєстрації місця проживання (реєстрація, зняття, видача витяга). Також можна подати заяву про пошкоджене майно та отримати консультацію стосовно адміністративних послуг ЦНАПу Новопсковської селищної ради. 

Працює офлайн кожного понеділка та середи з 10.00 год. до 15.00 год.

Віддалене робоче місце спеціаліста Центру надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради знаходиться за адресою м.Київ, бульвар Лесі Українки, 26а, 3 поверх, каб. 330 (гуманітарний хаб Старобільської РВА).

 

Нагадаємо, що також офлайн прийом громадян адміністратором ЦНАПу Новопсковської селищної ради відбувається в м. Івано-Франківськ, вул. В’ячеслава Чорновола, буд. 128 в приміщенні гуманітарного хабу, який спільно опікуються Новопсковська СВА та Сєвєродонецька РДА. 

Графік прийому адманістратора ЦНАПу: п'ятниця з 10.00 год. до 15.00 год.

Внутрішньо переміщені особи з Новопсковської громадм можуть звернутися за отриманням витягу про місце проживання, подати заявку про пошкоджене майно та проконсультуватися щодо інших адміністративних послуг.

 

Щоб отримати онлайн консультацію стосовно адміністративних послуг Ви можете звернутися на  “Гарячу лінію” Новопсковської СВА  +380993280155 у зручний для вас спосіб.  Графік роботи "Гарячої лінії" з понеділка по п'ятницю з 8.00 год. до 17.00 год. Під час повітряної тривоги дзвінки не приймаються. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь