Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Служба зайнятості інформує

Дата: 08.03.2024 19:43
Кількість переглядів: 58

 

Фото без описуІнтернет-ресурси служби зайнятості , які стануть у нагоді шукачам роботи

Для Вашої зручності працює низка інформаційних сервісів служби зайнятості:
 

Скористайтесь Єдиним порталом вакансій – https://jobportal.dcz.gov.ua/
Наразі  тут більше пропозицій роботи, вдосконалений пошук, новий інтерфейс та три нові окремі категорії вакансій:
вакансії відновлення,
вакансії сил оборони,
вакансії для ВПО (з житлом).

Актуальні вакансії в Україні містить Telegram-канал «Робота зараз: Державна служба зайнятості» t.me/worknowdcz.  Також можна зайти у чат-бот Державної служби зайнятості @DCZWorkNowBbot, де можна оформити підписку на вакансії за регіоном або галуззю, а роботодавці - подати вакансію через заповнення форми: https://u.to/dPMWHA

Сайт Державної служби зайнятості dcz.gov.ua розділ «Шукаю роботу» за посиланням https://www.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Шукати роботу можна на сайті «robota.ua» та  у Viber http://surl.li/egikr, де спеціалісти відділу рекрутингу та партнерства у сфері зайнятості Луганської ОСЗ розміщують вакансії.

Актуальна інформація публікується на офіційній сторінці Луганського обласного центру зайнятості https://lug.dcz.gov.ua

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc

 

Фото без описуСпівпраця служби зайнятості із «Затишно spase Вінниця/Схід SOS»

Мешканка Лисичанська Марина Махницька, соціальний працівник за фахом, у січні поточного року відкрила власну справу в м.Вінниця. Свою діяльність вона здійснює, доєднавшись до команди Безпечного простору для жінок і дівчат Затишно space Вінниця/Схід SOS, що існує за підтримки благодійних фондів.

В такому центрі психологічної, соціальної та юридичної допомоги безоплатно допомагають жінкам і дітям, які постраждали внаслідок війни чи опинилися у складних життєвих обставинах.  

Фахівчинею Лисичанського міського центру зайнятості Ольгою Бай встановлено зв'язок та домовленість щодо співпраці та 6 березня була запрошена на захід під назвою «Жіноче обличчя професій» - це ініціатива, що висвітлює успішні приклади жінок, які пройшли шлях подолання стереотипів у виборі професій.

Запрошені успішні жінки-керівники ділилися своїм досвідом і через які труднощі вони пройшли, психологи коментували їх досвід. Крім цього відбулась презентація послуг ДСЗ від Вінницької філії Вінницького обласного ЦЗ.

Ольга Бай розповіла учасникам, що Луганська обласна служба зайнятості працює та надає послуги ОНЛАЙН. Всі послуги щодо реєстрації, працевлаштування, професійного навчання, в тому числі за допомогою ваучерів, державних компенсаційних програми можна отримати в дистанційному форматі.

В результаті зустрічі домовилися з Мариною про подальшу співпрацю зі службою зайнятості у разі планування заходів для ВПО.

Отримати консультації представника Луганської ОСЗ у м. Вінниця можливо в гуманітарному хабі «Луганщина моя» за адресою: вул. Праведників світу, 43-б щосереди з 10:00 до 15:00, в інші робочі дні:  вул. М.Ващука, 20, приміщення Вінницької філії, 2 поверх.

Надаємо підтримку з питань зайнятості:
- телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk
- вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь