Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Луганська ОВА інформує про підтримку українських обороців

Дата: 14.03.2024 16:18
Кількість переглядів: 62

Фото без описуЩе 23 військовим з Рубіжного надана грошова допомога. 23 мешканця громади, які беруть участь у заходах, спрямованих на безпеку та інтереси держави, отримали фінансову допомогу з місцевого бюджету по 30 тисяч гривень кожен. Загальна сума виділених цього разу в рамках Програми надання грошової допомоги «Громада - Захисникам і Захисницям» коштів складає 690 000 гривень. Її реалізація триває протягом 2024 року.тКонсультації за телефонами: 0509487925, 0662634871, 0501665222.

Цьогоріч вже 20 жителів Коломийчиської громади одержали допомогу за програмою «Громада - Захисникам і Захисницям України» Нагадаємо, що минулого року за цією програмою виплачено 228 тисяч гривень 19 військовослужбовцям, які захищають країну на фронті. Грошову підтримку отримала й родина загиблого героя.тІз початку 2024 року з бюджету Коломийчиської військової адміністрації допомогу на загальну суму 240 тисяч гривень надано 20 громадянам, які безпосередньо брали/беруть участь у захисті України під час війни, а також які проходять навчання у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах.тЗвертайтеся до відділу соціальних послуг Коломийчиської СВА за телефоном 099 067 86 94.тАбо за телефоном «гарячої лінії» 050 857 18 93.

Фото без описуАртем Лисогор передав ключі від п’яти вантажівок штурмовикам Держспецтрансслужби

Потужні вантажні автомобілі «Кобальт» були закуплені на запит військових за сприяння Луганської облдержадміністрації та Сєвєродонецької міської військової адміністрації.

Передали їх військовослужбовцям п’яти штурмових рот Державної спеціальної служби транспорту сьогодні, 12 березня, в Дніпрі.

Разом із очільником Луганщини Артемом Лисогором участь у заході взяв голова Адміністрації Держспецтрансслужби генерал-майор Богдан Бондар.

«Ми оперативно реагуємо на усі запити від військових, які боронять нашу країну від агресора. Одразу намагаємося вирішити кожне питання якомога швидше. Потреби оборонців – передусім. Це наш внесок у зміцнення обороноздатності Українського війська та наближення Перемоги, – наголосив Артем Лисогор. – Вантажівки, які необхідні були штурмовикам Держспецтрансслужби, допоможуть їм якісніше і швидше виконувати завдання командування. Завжди готові допомогти захисникам нашого спокою».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь