Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про роботу в хабах, де працюють представники Новопсковської СВА

Дата: 20.03.2024 20:04
Кількість переглядів: 45

Фото без описуВ Координаційному центрі надання  допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганщини в Івано-Франківській області гуманітарна допомога за період з 20 лютого по 20 березня 2024 року не надавалась. Щодо інших видів допомог, які надавались відвідувачам центру, то юридичні консультації від БФ «Право на захист» отримали  21 особа, з питань зайнятості - 22 особи, 9 осіб отримали консультації спеціаліста відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ, адміністратором ЦНАПу було надано 62 консультації. Сімейним лікарем, лікарем-отоларингологом, лікарем-ортопедом-травматологом, лікарем-ендокринологом, лікарем-терапевтом надано 127 консультацій. За необхідності видавались ліки, окуляри, направлення до вузькопрофільних спеціалістів. З різних питань працівники хабу проконсультували  428 осіб, в тому числі 250 - в телефонному режимі.

Послугами бібліотеки скористались 4 особи. Проведено зустріч з представниками Міжнародної організації HelpAge International. На зустрічі 50 осіб вікової категорії 60+ років зареєстровано для участі в проєкті на отримання допомоги. За підтримки міжнародної благодійної організації  Terre des hommes для діток пройшли заходи з переглядом мультфільмів та настільними іграми.

 

В м. Харків на базі гуманітарного хабу Нижньодуванської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» надаються безкоштовно всім внутрішньо перемішеним особам з Луганської області екстрене кризове втручання (перша психологічна допомога), натуральна допомога (перукарські послуги), інформування, консультування та надання притулку. Станом на 18.03.2024 року соціальні послуги отримали 212  внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, з них: натуральна допомога (перукарські послуги) - 152 внутрішньо переміщених осіб отримали послуги перукаря (надано 175 послуг); екстрене кризове втручання (перша психологічна допомога) - 25 внутрішньо переміщених   особам надана  перша психологічна  допомога  ( надано 191 послуг: онлайн – 143 послуг, офлайн – 48 послуги); надання притулку -  8 внутрішньо переміщених осіб поселені до МТП. Інформування – надано 24 послуг; Консультування – надано 19 послуг.

 

У Координаційному центрі надання допомоги внутрішньо переміщеним особам(ВПО) з Луганщини у Чернівецькій області працює  начальник Служби у справах дітей Новопсковської селищної ради - надає консультації з питань соціально-правового захисту дітей під час воєнного стану.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь