Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська СВА долучилася до засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Старобільській РДА

Дата: 22.03.2024 19:04
Кількість переглядів: 62

Фото без описуЦього тижня під головуванням першого заступника начальника Старобільської РДА Сергія ЯРИШЕВА пройшло восьме засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Старобільській райдержадміністрації.

На засіданні був затверджений план роботи Координаційного центру на 2024 рік. Під час проведення засідання було розглянуте питання про створення робочої групи з реалізації прав на житло окремих категорій ВПО та осіб, які виїхали з території України в наслідок збройної агресії рф у межах Координаційного центру підтримки цивільного населення при Старобільській РДА. До складу цієї групи ввійшли працівники Старобільської РДА та начальники військових адміністрацій Старобільського району.

На порядку денному засідання Центру питання розроблення програм підтримки ветеранів, а також залучення додаткових можливостей для надання допомоги територіальним громадам району, зокрема залучення підтримки від міжнародних партнерів. Сергій СВИРИДЕНКО - начальник відділу з питань ветеранської політики при Старобільській РДА, говорив про програми підтримки, які вже діють у військових адміністраціях населених пунктів Старобільського району та про виплати, які були здійснені у ході виконання цих програм. Юрій НІПРУН – головний спеціаліст відділу економіки управління соціально-економічного розвитку територій Старобільської РДА розповів про грантові програми, які діють у 2024 році та ресурси, на яких можна відстежувати такі програми для залучення міжнародної технічної допомоги.

На засіданні були внесені зміни до персонального складу Координаційного центру підтримки цивільного населення відповідно до Положення. За результатами проведеного засідання були надані відповідні доручення доручення та встановлені терміни на їх виконання. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь