Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Влітку 2024 року планується придбати 34 путівки для дітей пільгових категорій з Новопсковської громади

Дата: 11.04.2024 11:36
Кількість переглядів: 45

Фото без описуНовопсковська селищна військова адміністрація сьогодні, 11 квітня 2024 року, оголосила Закупівлю на послуги центрів і будинків відпочинку (оздоровлення та відпочинок дітей пільгових категорій (придбання путівок))

На придбання дитячих путівок планується спрямувати 714 тис.грн (з ПДВ) з бюджету Новопсковської громади, який формується із коштів платників податків.

Новопсковською СВА планується придбати 34 путівки для дітей пільгових категорій Новопсковської громади. А саме для дітей учасників бойових дій, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з малозабезпечених родин, дітей з інвалідністю та з числа внутрішньо-переміщених осіб.

Заявки від батьків збиралися Новопсковським відділом соціального захисту населення впродовж лютого-березня поточного року. Подаючи заявку батьки гарантували те, що самостійно за власний кошт забезпечать трансфер дитини до табору та самостійно заберуть її з табору по завершенню зміни. Оскільки згідно чинного законодавства  в бюджеті громади видатки на це не можуть бути передбачені. Минулого літа за цієї умови було оздоровлено 25 новопсковських дітей на Івано-Франківщині.

Батьки дітей з Новопсковської громади можуть подати заявку на включення до резервного списку на оздоровлення на випадок відмови вже зареєстрованих заявників. Ознайомитися із переліком документів та завантажити зразок заяви можна ТУТ. За консультацію з даного питання можна звернутися в робочий час за номером телефону:  0993770978 або написати Відділу соціального захисту населення Новопсковської селищної ради на ел.пошту: viddil.sotszakhystu.nsva2023@gmail.com  

Нагадаємо, що з метою організації повноцінного оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році, зміцнення їх здоров’я, розпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації  № 197-о від 25.09.2023 року було затверджено Програму «Оздоровлення та відпочинок дітей Новопсковської селищної територіальної громади Старобільського району Луганської області на 2024-2026 роки». Розпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації №34-о від 01.02.2024 року була створена координаційна рада з питань організації та відпочинку пільгових категорій дітей шкільного віку Новопсковської селищної територіальної громади у 2024 році, затверджено її склад та Положення про неї. Розпорядженням начальника Новопсковської селищної військової адміністрації №35-о від 01.02.2024 року було визначено відповідальну особу з питань оздоровлення та відпочинку дітей у 2024 році. Розроблений Порядок направлення дітей Новопсковської селищної територіальної громади, які мають статус внутрішньо переміщених осіб до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів місцевого бюджету.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь