Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська СВА інформує про надані послуги в ХАБах

Дата: 16.04.2024 13:33
Кількість переглядів: 56

 

Надання гуманітарної допомоги

Протягом періоду з 16.03.2024 по 16.04.2024 в Координаційному центрі надання  допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганщини в Івано-Франківській області гуманітарна допомога не надавалась. Відвідувачі центру  отримали 14 юридичних консультацій від БФ «Право на захист», з питань зайнятості – 16 осіб, 4 особи отримали консультації спеціаліста відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ, адміністратором ЦНАПу було надано 62 консультації. Спеціалістами КНП  Новоайдарська багатопрофільна лікарня було надано 15 консультацій, лікарем-ендокринологом КНП «Кремінська багатопрофільна лікарня» - 52 консультації, лікарями КНП «Сватівський ЦПМСД» - 24 консультації. За необхідності видавались ліки. З різних питань працівники хабу проконсультували  419 осіб, в тому числі 286 - в телефонному режимі.В рамках проєкту «Захист внутрішньо-переміщених осіб в Івано-Франківській області» спільно з  БФ «Карітас» проведено тренінг з психологічної безпеки «Стрес та позитивне мислення» та   тренінг по роботі зі штучним інтелектом «Витягни максимум з ШІ».

За підтримки міжнародної благодійної організації  Terre des hommes для діток пройшли заходи з переглядом мультфільмів та настільними іграми. Послугами бібліотеки скористались 2 особи, послугами вчителя-логопеда - 3 особи.

Протягом звітного періоду в Координаційному центрі надання  допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганщини в Івано-Франківській області побутовими наборами від МОМ (ковдри, матраци, постільна білизна, посуд, ліхтарі) забезпечено 273 родини.

 

В м. Харків на базі гуманітарного хабу Нижньодуванської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області працівниками КУ «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» надаються безкоштовно всім внутрішньо перемішеним особам з Луганської області екстрене кризове втручання (перша психологічна допомога), натуральна допомога (перукарські послуги), інформування, консультування та надання притулку. Станом на 16.04.2024р. соціальні послуги отримали 244  внутрішньо переміщених осіб з Луганської області, з них: Натуральна допомога (перукарські послуги) - 179 внутрішньо переміщених осіб отримали послуги перукаря (надано 233 послуг). Екстрене кризове втручання (перша психологічна допомога) - 26 внутрішньо переміщених   особам надана  перша психологічна  допомога  (надано 232 послуг: онлайн – 173 послуг, офлайн – 59 послуги). Надання притулку -  8 внутрішньо переміщених осіб поселені до МТП. Інформування – надано 24 послуг; Консультування – надано 28 послуг.

У Координаційному центрі надання допомоги внутрішньо переміщеним особам(ВПО) з Луганщини у Чернівецькій області працює  начальник Служби у справах дітей Новопсковської селищної ради - надає консультації з питань соціально-правового захисту дітей під час воєнного стану.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь