Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Формування потреби на оздоровлення та відпочинок дітей з числа ВПО Новопсковської громади, які мають захворювання органів дихання

Дата: 29.04.2024 14:21
Кількість переглядів: 233

Шановні жителі Новопсковської громади, якщо ви зараз перебуваєте на підконтрольній території України і ваша дитина має захворювання органів дихання,  є можливість організувати для неї оздоровлення та відпочинок в ДЗ «Дитячий спеціалізований (спеціальний) клінічний санаторій «Прикарпатський» МОЗ України.

 Даний санаторій розташований у місті Яремча, Івано-Франківської області. Отримати путівку мають право діти у віці 7-14 років з захворюваннями органів дихання. Санаторій працює круглий рік, з навчанням дітей в освітній період.

Путівки до санаторію безкоштовні, потрібно лише батькам за свої кошти відвести та забрати дитину. Забезпечено п’ятиразове харчування. Термін перебування 21 день.

У закладі створені всі умови для оздоровлення та відпочинку: інноваційні методи лікування та діагностики захворювань, є басейн, тенісний корт, спортивні зали, альпійська стінка тощо. Номери облаштовані необхідними зручностями, зокрема кондиціонером та сучасними технічними засобами.

Дізнатися додаткову інформацію про пакет документів Ви зможете подзвонивши за  тел. 0993770978, 0963917941 або написавши свої питання на  електронну скриньку: viddil.sotszakhystu.nsva2023@gmail.com

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь