Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відділ освіти Новопсковської селищної ради інформує

Дата: 13.06.2024 14:32
Кількість переглядів: 61

Фото без описуСтаном на 13 червня 2024 року продовжує роботу за дистанційною формою Новопсковський газопроводський ліцей Новопсковської селищної ради Луганської області. 31 травня 2024 року у форматі онлайн у закладі пролунав "Останній дзвоник", в заході прийняло участь 120 учнів (учні з числа ВПО та учні, які перебувають за кордоном).

З метою підготовки до урочистого заходу вручення золотих та срібних медалей у м.Дніпро, надано інформацію про основні досягнення та фото двох медалістів Новопсковського газопроводського ліцею.

В.о.начальника відділу освіти 20 та 21 травня прийняла  участь  у завершальному етапі навчання, практичному семінарі  на тему "Розвиток освіти в територіальних громадах" в рамках Швейцарсько-українському проекту DECIDE у співпраці з HAДС в м. Київ.  

Працівниками відділу взято участь в тренінгах, навчаннях, нарадах, семінарах  у форматі онлайн, зокрема, "Запобігання насильству за ознаками статі", "Розподіл повноважень суб'єктів освітньої сфери в територіальній громаді", "Організація завершення 2023-2024 навчального року", "Роль ОМС у процесах мобілізації та військового обліку", "Облік і оцінка фінансових активів" тощо.       

З 30 травня для 41 педагогічного працівника, які перебувають в простої, надано  щорічні основні відпустки. Заборгованість по виплаті заробітної плати відсутня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь