Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Звернення Новопсковського селищного голови Вадима Гаєва до випускників Новопсковських шкіл

Дата: 24.06.2017 18:11
Кількість переглядів: 1013

Фото без описуДорогі випускники, шановні вчителі, шановні батьки! Вітаю всіх вас із закінченням нашими дітьми школи! Позаду залишилися яскраві роки шкільного життя: веселі, щасливі, наповнені радістю відкриттів і знань. 

І перші слова, це слова подяки всім  вчителям: Дорогі наші вчителі, ви були для наших дітей усім - і турботливою мамою, і суворим учителем, і мудрим вихователем. Ми розуміємо, як важко було вам з такими шибениками. Вони пустували і прогулювали уроки, не виконували домашнє завдання,  а іноді навіть грубили. Але одне я знаю точно - вони люблять вас. Ви завжди вміли приструнити і знайти спільну мову з усіма, ви «няньчилися»  і в кожного вклали частинку своєї душі. Діти підуть, але в серцях назавжди збережуть любов та повагу до вас, до своїх вчителів. Спасибі вам за все та низький уклін.

Шановні випускники! Ми живемо в дуже складні часи, але одночасно це дуже цікаві часи, цікавий світ. Це світ прогресу та стрімкого розвитку. 90% інформації в світі з’явилося за останні 2 роки. За роки, доки ви навчались в школі, з’явились десятки нових професій (як то спеціаліст з Big Data чи оператор дрона; люди активно розробляють штучний інтелект). В наступні 10 років людство зробить більше відкриттів ніж за всю свою історію. Тому запасайтеся енергією: фізичною (щоб рухатись і думати), емоційною (це позитивна енергія для творіння) та духовною (це мета, це те заради чого ми живемо і працюємо). Нехай дружба, яка зав'язалася в ці роки, стає тільки міцнішою, а поради ваших наставників не забуваються. Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

 

З повагою,

Новопсковський  селищний голова                                               Вадим Гаєв

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь