Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Розширення можливостей обговорять на тренінгу жінки-активістки

Дата: 25.02.2017 18:18
Кількість переглядів: 826

Фото без опису28 лютого 2017 року  в адмістративній будівлі Новопсковської селищної ради в селі Осинове відбудеться тренінг для жінок-лідерок. Тема першого тренінгу: Права людини в рамках проекту "Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи в Україні".

Компонент "Мобілізація громад задля розширення можливостей в Луганській та Донецькій областях" впроваджується в Новопсковській громаді проектом ООН Жінки та Українським Жіночім Фондом. Організаторами заплановано цикл навчань впродовж десяти тренінгів. 

Початок заходу о 9 годині. Запрошуються всі активні ти небайдужі представниці громади.

 

 

 

Довідково: З метою розширення участі громад у їх майбутньому розвитку, особливо жінок і дівчат, було розпочато проект «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», який разом втілюється ПРООН та структурою ООН Жінки і фінансується Європейським Союзом. Спільний проект втілюватиме підходи до розвитку, засновані на правах людини та ґендерній рівності, які роблять бенефіціарів послуг відповідальними за свій розвиток, а не пасивними одержувачами зовнішньої допомоги та послуг. Такі підходи приділяють особливу увагу просуванню ґендерної рівності та врахуванню ґендерних факторів при реалізації пропонованих заходів. Проект буде впроваджено в наступних 20 цільових громадах: Лиман, Черкаське, Миколаївка, Бахмут, Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Маріуполь, Вугледар і Велика Новосілка в Донецькій області, Білокуракине, Новопсков, Біловодськ, Красноріченське, Марківка, Попасна, Новоайдар, Чмирівка, Кремінна і Троїцьке в Луганській області.

Ефективна децентралізація політичної влади, встановлення процесів прийняття відповідальних рішень, відновлення планування та обслуговування, спрямоване на задоволення потреб кожної людини, жінок і чоловіків, дівчат і хлопчиків рівною мірою, а також на підвищення рівня безпеки та соціальної згуртованості, сприятиме зміцненню миру і запобіганню подальших конфліктів в Україні. Детальніше про проект можна дізнатися тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь