Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Три призових місця на Міжнародному фестивалі з хореографії «Таланти ХХІ століття»

Дата: 06.12.2017 18:40
Кількість переглядів: 814

Фото без описуМіжнародний фестиваль з хореографії «Таланти ХХІ століття» пройшов 25 листопада 2017 року в м. Харкові. До Харкова на багатожанровий фестиваль-конкурс юних талантів приїхали представники з різних куточків України: дитячі та юнацькі творчі колективи, а також індивідуальні виконавці.

Відвідала цей фестиваль, також, і зразкова хореографічна студія «Едельвейс» під керівництвом Ганни Андріївни Доканьової. Захищали честь Новопсковського району  молодша та середня  групи «Едельвейс».  Наші молоді таланти  возили до Харкова три танцювальні композиції: «На галявині», «Все буде в шоколаді», «На пасіці». Журі було досить вимогливим. Оцінювали не тільки хореографічні вміння, але й відповідність музики, костюмів, техніки. З великої кількості команд студія «Едельвейс» зайняла другі призові місця в трьох номінаціях.

Фото без описуДля кожного з учасників – це не тільки досвід участі у конкурсі, а й відчуття конкурентності, тривала подорож,  виступ на «великій» сцені, позитив від нових творчих знайомств і гарний настрій.

Особлива вдячність Новопсковській селищній територіальній громаді під керівництвом Гаєва Вадима Вікторовича за дієву допомогу в організації поїздки та  фінансову підтримку. Сподіваємося на подальшу підтримку зразкової хореографічної студії «Едельвейс» селищною радою.

Вітаємо керівника студії «Едельвейс» Ганну Андріївну Доканьову та учасників колективу з перемогою! Бажаємо вам і надалі радувати глядачів прекрасними танцями, подальших вам творчих злетів.

Ми перемогли разом. Разом ми – сила!

 

                    Батьки  учасників зразкової хореографічної студії «Едельвейс»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь