Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Приємні сюрпризи та гарний святковий настрій

Дата: 07.03.2018 21:45
Кількість переглядів: 1138

Фото без описуСьогодні, 7 березня, у відремонтованій сучасній глядацькій залі Новопсковського селищного будинку культури відбулося свято з нагоди Міжнародного жіночого дня. Глядачі ледве вмістилися, це попри таку не весняну погоду (навіть не став на перешкоді дощ, який миттю перетворював все на ковзанку).

З теплими словами привітань звернувся до жінок голова Новопсковської ОТГ Вадим Гаєв, побажавши «аби мрії кожної жінки збувалися, мирного всім життя, спокою на серці і радості в очах».

Користуючись нагодою, селищний голова розповів, хто доклав зусиль в перетвореннях селищного будинку культури, додав, що це є прикладом успішного партнерства держави, місцевої влади та кожного жителя громади. А саме:

Фото без описуЗавдяки умілим рукам місцевих будівельників (всі ремонтні роботи проводилися виключно нашими земляками, частина з яких вже не їздить заробітчанином за кордон, а живе вдома з родиною і працює, покращуючи інфраструктуру в рідній громаді);

Завдяки підтримці на загальнодержавному рівні Новопсковської ОТГ, зокрема Народним депутатом України Сергієм Шаховим (він сприяв в отриманні субвенції з державного бюджету за рахунок якої і  відремонтували глядацьку залу СБК);

Завдяки депутатам і апарату селищної ради (які працюють єдиною командою аби всі бюрократичні механізми місцевого самоврядування працювали злагоджено);

Завдяки партнерству громадськості і міжнародних партнерів (ГО «Новопсковщина» спільно з Програмою розвитку ООН  в будівлі будинку культури облаштовують ЦНАП для зручності громадян);

Завдяки всім жителям громади (авторам проекту Бюджету участі та платникам податків - бо за рахунок місцевого бюджету з’явився дитячий майданчик і облаштували територію бруківкою).

Народний депутат України Сергій Шахов розчулив присутніх своїм виступом, подарував у власному виконанні пісню та кожній присутній на святі жінці троянду, зазначивши: «Я просто дуже люблю жінок, люблю дарувати щастя і звичайно квіти, наші жінки заслужили поваги і щоб просто бути щасливими і обдарованими весняним теплом!».

Фото без описуЩе одним приємним та несподіваним музичним подарунком від народного обранця став яскравий, захоплюючий виступ Дмитра Бабака, переможця Х-фактору-5, нашого земляка (бо народився на Луганщині): "Якщо я вийшов на сцену поділитися з глядачами своїми думками через пісню – то я це роблю  щиро і з надривом. Напівсили - то не про мене!". І в цьому переконалися всі гості свята!

Всі сили свої вклали і вихованці хореографічних студій! Завдяки художнім керівникам талановиті діти (при неабиякій підтримці своїх батьків) підготували свій кожен виступ, який  є неперевершеним мистецьким твором!

Вокалісти вразили своїм надзвичайним голосом!

Глядацька  зала – відремонтована, сучасна, комфортна. Виступи – щирі, яскраві та неперевершені!

Фото без описуНе було ретроградних речей та перерізання стрічок у відремонтованому селищному будинку культури. А був гарний настрій та запашні українські троянди. Бурхливі оплески та неймовірний заряд енергії. Щирі побажання миру, щастя та любові! Радісні жіночі очі та їх щирі посмішки! Воно того вартує!

Зі святом!

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуємо переглянути фоторепортаж від Івана Буткова.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь