Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Значна увага сьогодні можливостям для об’єднаних територіальних громад Луганщини

Дата: 18.01.2017 22:14
Кількість переглядів: 764

Фото без опису18 січня в облдержадміністрації відбулося засідання обласної координаційної ради з питань реалізації в Луганській області проектів, програм та ініціатив Європейського Союзу, Програми розвитку ООН, USAID та інших міжнародних організацій. До участі у заході були запрошені представники міжнародних організацій, керівники місцевих органів влади, міські та селищні голови, працівники структурних підрозділів ОДА.

Значна увага була приділена можливостям для об’єднаних територіальних громад, які можуть бути реалізовані за підтримки міжнародних організацій та проектів міжнародної технічної допомоги.

Наталія Бойко презентувала проект ПУЛЬС, який реалізується Всеукраїнською Асоціацією органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України" за фінансової підтримки Агенства США з Міжнародного розвитку (USAID). Проект має на меті сформувати ефективне правове поле впровадження децентралізаційної реформи, зміцнити місцеве самоврядування та впроваджувати демократичні принципи розвитку громад. Виступаюча зазначила, що регіональне відділення активно долучене до реалізації проекту на регіональному рівні з 2016 року. Організація відновила роботу, збільшує кількість членів і надає допомогу усім зацікавленим сторонам у впровадженні реформи децентралізації влади. В 2017 році планується проведення 2 засідань регіональної платформи за участі народних депутатів України, 6 практикумів, у тому числі 2 практикумів для ОТГ, 20 інформаційних заходів для потенційних ОТГ, 4 маршрутів успіху в ОТГ, 2 прес-турів та організація виїзних інформаційних консультаційних пунктів за участі консультанта з бюджетних питань, комунікацій, правових питань та з економічного розвитку.

В заході прийняв участь голова Луганського регіонального відділення Асоціації міст України, Кремінський міський голова Прокопенко Юрій Олексійович та заступник голови - голова Новопсковської селищної ОТГ Гаєв Вадим Вікторович, а також міські та селищні голови - члени Луганського регіонального відділення Асоціації міст України.

Переглянути сюжет в "Подіях" телеканалу ЛОТ про цей захід

Використана офіційна інформація Наталії Бойко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь