Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Повір в дива, повір в себе, в свої сили та роби цей світ кращим

Дата: 09.01.2018 16:30
Кількість переглядів: 1326

Фото без описуСаме цими словами звернулися до дітей-сиріт та дітей учасників АТО організатори різдвяного свята. Адже Різдво - це свято про віру в дива, про добро і про надзвичайну любов. 

6 січня сталася незвична подія в інформаційно-розважальному центрі "Гармонія думок" Новопсковської ОТГ. 

Фото без описуБудівлю заполонили діти поліцейських, рятувальників, прикордонників, співробітників військомату та СБУ. Усіх тих, хто охороняє спокійний сон наших дітей. Поруч з ними були й діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Вони зараз виховуються в прийомних родинах або перебувають під опікою родичів. П'ятдесят дітей разом зі своїми батьками цього дня потрапили до різдвяної казки.

Фото без описуОбираючи різдвяні подарунки дітям-сиротам і дітям учасників АТО організатори вирішили: це мають бути цікаві дитячі книжки. Адже кошти на ці подарунки були зароблені нашими земляками з добрим серцем із щирими побажаннями щастя та миру.

Однак, будь який проект, якщо його реалізують лише формально (для галочки) не буде мати успіху. Мало подарувати книжку, організатори свята поставили перед собою амбітну ціль - аби дитина сама захотіла її прочитати. Всі діти різні, різні мають захоплення та темперамент. Сценарій свята продумали індивідуально під кожну дитину.

Щиро дякуємо всім, хто допомагав підготувати свято, всім причетним до різдвяного дива. 

Фото без описуУ видавництві Івана Малковича "Абабагаламага" як дізналися про наш задум - зробили гарну знижку на книжки. І додали: витратіть зекономлені кошти на солодощі цим діткам. 

Одна скромна новопсковська дівчина дала новесенькі костюми казкових героїв. Десять творчих волонтерів розважали дітей: малювали казкових персонажів і складали пазли з найменшими, провели зі старшими дітьми літературний батл, ще допомогли дітям написати свою різдвяну казку.

Фото без описуДоки дітлахи були зайняті розвагами, батьки дві години спілкувалися з головою Новопсковської громади Вадимом Гаєвим. Від нього і дізналися, що свято організувала ініціативна група з числа жителів громади, які на новорічному ярмарку в столиці продали на десять тисяч гривень "Щасливих крейдяників". Що цей унікальний продукт Новопсковської громади виготовляли дві доби місцеві майстрині з помічницями. І що завдяки спільній злагодженій роботі громади вдалося перетворити відро звичайної крейди в різдвяні подарунки для дітей.

Маємо ще дещо сказати...

Фото без описуЧастину книжок та солодощів цими днями працівники селищної ради передадуть дітям-сиротам і дітям, позбавлених батьківського піклування, які  ще чекають на своїх батьків перебуваючи в спеціалізованих закладах. А ми сьогодні давайте всі разом побажаємо цим діточкам знайти люблячу родину, де любитимуть їх щиро, всім серцем. Щоб батьківська любов подарувала цим дітям крила і впевненість в собі, в своїх силах, і в тому, що все буде добре.

Фото без опису

З Різдвом Христовим!

Яскравий відеоролик про різдвяні пригоди дітлахів дивіться під даною новиною 

 https://novopskovrada.gov.ua/news/ 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь