Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про конкретні дії в напрямку громадської безпеки в Новопсковській ОТГ

Дата: 24.09.2017 23:39
Кількість переглядів: 883

Фото без опису22 вересня відбувся черговий Форум місцевого розвитку в Новопсковській ОТГ. Новопсковський селищний голова Вадим Гаєв відкриваючи засідання Форуму подякував всім, хто приклав зусилля і підготував проекти по безпеці в Новопсковській громаді.

З 7 поданих на конкурс проектних заявок конкурсна комісія ПРООН відібрала чотири. Вадим Вікторович запевнив, що решта проектних ідей в громаді обов’язково буде реалізована за інші кошти міжнародних донорів. Це лише питання часу і громадської активності  в пошуку грантів.

Представники громади, громадських організацій,  молоді, вразливих груп, поліції, МНС, центру надання правової допомоги обговорили стан та перспективи співробітництва проекту "Верховенства права" ПРООН з партнерськими громадами Луганської області.

Фото без описуГолова ГО "Моя Новопсковщина" Єгор Потоцький розповів про стан реалізації проекту із надання правової допомоги / адвокації в рамках співробітництва із ПРООН.  Заступник голови ГО «Осинівська» Інна Птушко ознайомила учасників форуму зі своїм проектом: в рамках безпеки в громаді будуть освітлені вулиці та місця загального користування світильниками, що працюють автономно завдяки енергії cонця. Місця встановлення - село Осинове та в Новопскові біля джерела «Сольонка».

Присутні також обговорили стан реалізації двох мікропроектних заявок, які перемогли в конкурсному відборі ПРООН. Це проект зі встановлення на території Новопсковської громади велопарковок (проект ініціативної групи на чолі із завідувачем сектору культури, спорту та туризму селищної ради Євгеном Кірєєвим) та  проект з облаштування системами відеоспостереження території, що визначена громадою, як зона з підвищеним ризиком небезпеки у нічний та денний часи (проект по відеоспостереженню на мікрорайоні Газівників підготувала ініціативна жіноча група на чолі з небайдужою мешканкою Новопскова Альоною Атабаєвою).

Фото без описуЕксперт від ПРООН Еміль Коренєв окреслив перспективи майбутнього співробітництва із проектом "Верховенство права" в рамках Робочих груп із громадської безпеки. І зазначив: "Сподіваємось, що такі ініціативи стануть повштовхом та стимулом для розитку об’єднаних терторіальних громад і створять комфортні умови для безпечного проживання громадян! Чекаємо на результати та слідкуватимемо за впровадженням проектів".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь