Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Впровадження антикорупційної методології в Новопсковській ОТГ

Дата: 23.04.2019 16:47
Кількість переглядів: 905

Фото без описуСьогодні, 23 квітня 2019 року, відбулася робоча зустріч національного консультанта з підтримки впровадження антикорупційної методології на місцевому рівні Олексія Солдатенко, спеціаліста ПРООН Вікторії Єгорової з Новопсковським селищним головою Вадимом Гаєвим та членами Координаційної ради з питань впровадження експериментального проекту в Новопсковській ОТГ Луганської області.

Олексій Солдатенко презентував загальний звіт про діагностику на основі результатів вступного семінару та проведеного анкетування більшості працівників селищної ради.

Під час заходу учасники визначили три основні  види послуг/діяльності найбільш вразливі до корупції, на яких можна зосередитися під час поглибленої діагностики та розробки рішень.

Фото без описуВизначили напрями подальшої роботи:

- створити робочі групи для проведення поглибленої діагностики для визначення причин уразливості до корупції за трьома пріоритетними видами діяльності/послуг;

- провести зовнішню глибинну діагностику: визначити громадську думку щодо 3-4 пріоритетних видів послуг/діяльності щодо якості діяльності/послуги, наявних проблем та можливих рішень.

 

Нагадаємо, що Новопсковська ОТГ бере участь в пілотному проекті з реалізації антикорупційної методології "Острова цілісності". Це інноваційна антикорупційна методологія, яка впрдовж останніх десяти років була впроваджена у понад 30 країнах Східної та Центральної Європи та в Туреччині.

За пів року плідної активної роботи буде розроблена антикорупційна стратегія Новопсковської ОТГ. Дуже важливим є те, що це будуть робити не зовнішні експерти, а сама громада із залученням громадськості. 

Цей проект підтримується одночасно кількома проектами  - Програмою розвитку Організації Об‘єднаних Націй в Україні (ПРООН), Стамбульським регіональним хабом ПРООН за фінансування Європейського Союзу (ЄС).

 

Деталі ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь